Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference

Сорт був створений молдавською вченою-селекціонеркою. Плоди мають яйцевидно-видовжену форму та досить великі за розміром, від 190 до 360 грам.

Деякі плоди достигають надзвичайно великих розмірів до 700 грам. Шкірка щільна, під час збору плодів вона має світло-зелений колір, а при дозріванні змінює його на блідо-жовтий зі слабким рожевим рум’янцем.

М’якоть ніжна, злегка масляниста, соковита та ароматна з освіжаючим кисло-солодким смаком.

Солодкість:

4.2–5.0

кисло-солодке

Збір:

жовтень

Збір урожаю проходить у першій половині жовтня, а достигає до вживання груша на початку грудня. До свого найкращого смаку вона достигає під новорічні свята.

У звичайних умовах груша зберігається до січня, а в холодильнику до квітня. При зберіганні не втрачає пружність, соковитість чи транспортабельність.

Плоди груші Conference універсальні у вживанні: вони смакують як у свіжому вигляді (як їх частіше і їдять), так і у переробленому стані, наприклад, як варення, чи компот, сік, сухофрукти, джем та навіть вино.

Середня маса: 190–240 г.

  • до 100 г
  • 100–200 г
  • 200–300 г
  • 300–400 г