
Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference Conference


Сорт був створений молдавською вченою-селекціонеркою. Плоди мають яйцевидно-видовжену форму та досить великі за розміром, від 190 до 360 грам.
Деякі плоди достигають надзвичайно великих розмірів до 700 грам. Шкірка щільна, під час збору плодів вона має світло-зелений колір, а при дозріванні змінює його на блідо-жовтий зі слабким рожевим рум’янцем.
М’якоть ніжна, злегка масляниста, соковита та ароматна з освіжаючим кисло-солодким смаком.
Солодкість:
4.2–5.0
кисло-солодке
Збір:
жовтень
Збір урожаю проходить у першій половині жовтня, а достигає до вживання груша на початку грудня. До свого найкращого смаку вона достигає під новорічні свята.
У звичайних умовах груша зберігається до січня, а в холодильнику до квітня. При зберіганні не втрачає пружність, соковитість чи транспортабельність.
Плоди груші Conference універсальні у вживанні: вони смакують як у свіжому вигляді (як їх частіше і їдять), так і у переробленому стані, наприклад, як варення, чи компот, сік, сухофрукти, джем та навіть вино.
Середня маса: 190–240 г.
- до 100 г
- 100–200 г
- 200–300 г
- 300–400 г



